Agenda

Download als een iCal bestand
Dagexcursie naar Den Bosch
Zaterdag 22 September 2018, 08:00 - 17:00

Dagexcursie naar Den Bosch

Programma:

Na de busreis worden we ontvangen bij restaurant Bossche Kelders waar we natuurlijk de koffie met de Bosche bol gaan nuttigen. Tijdens het genieten van deze Bosche versnapering horen wij een presentatie aan over de stad waarna we onder leiding van zeer ervaren stadgidsen de stad gaan verkennen. Uiteraard wordt ruime aandacht besteed aan het exterieur van de St. Jan. Helaas kunnen er op onze excursiedag geen rondleidingen in de kerk gehouden worden. Wel kan men er op eigen gelegenheid de kerk bezoeken.

Tussen lunch en borrel is er een boottocht over de Dieze waar een gids ons weer de mooiste plekjes laat zien en de geschiedenis daarvan zal vertellen. De rest van de middag kan besteed worden aan het interieur van de St Jan of aan een bezoek aan een van de vele musea van de stad. We eindigen ons bezoek voorzien van een schat aan nieuwe kennis bij Café Restaurant Silva Ducis met een `aangeklede` borrel

Prijs van deze excursie:
Leden en partnerleden betalen € 50,50, introducés € 55,50.

Inschrijvers krijgen een week voor de excursie een uitgebreid programma toegestuurd met daarin onder andere de vertrektijden en opstapplaatsen voor de bus.

 

button 1