Agenda

Download als een iCal bestand
Algemene Ledenvergadering
Woensdag 24 Maart 2021, 19:30
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanwege Covid-19 wordt de ALV ook dit jaar noodgedwongen digitaal gehouden. Wie hieraan wil deelnemen, dient zich aan te melden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelding kan tot en met maandag 22 maart, 12.00 uur. Na controle op uw lidmaatschap ontvangt u dinsdag 23 maart per e-mail een link (met uitleg) die de digitale deur tot de ALV en afsluitende lezing opent (let s.v.p. ook op uw spambox).

Alle onderliggende stukken - op de agenda voorzien van &-teken - zijn (binnenkort) te vinden op deze website onder het kopje Vereniging > ALV-stukken. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u vragen n.a.v. de agenda vooraf indient, uiterlijk op 23 maart. De vragen kunnen worden gemaild naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De beantwoording volgt tijdens de vergadering.

 Agenda

1. Opening door voorzitter Rens Heruer
2. Ingekomen stukken en mededelingen
3. Notulen Algemene Ledenvergadering 28 september 2020 (&)
4. Algemeen jaarverslag 2020 (&)
5. Financiële aangelegenheden (&)
* Jaarstukken
* Verslag penningmeester
* Verslag Financiële Commissie (decharge aan de penningmeester voor het gevoerde beheer en aan het bestuur voor het gevoerde financiële beleid)
* Benoeming nieuw lid Financiële Commissie (staande de vergadering)
6. Bestuurszaken
* Het bestuurslid Steven Engelsman wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter van de HVOL daar Rens Heruer statutair moet aftreden. Het bestuur wijst op het gestelde in het Huishoudelijk Reglement art. 3 lid 1, waardoor kandidaten - door ten minste tien leden gezamenlijk - bij de secretaris schriftelijk kunnen worden voorgedragen, uiterlijk drie weken voor de dag van de ALV.
* Het bestuur draagt Jan-Jaap de Haan voor als nieuw bestuurslid i.v.m. met het vertrek (statutair) van Gerard Kramer en wijst wederom op het gestelde in het Huishoudelijk Reglement art. 3 lid 1
* Het bestuur draagt ook Marleen Hogendoorn voor als nieuw bestuurslid. Zij zal de plek innemen van Tanneke Schoonheim die het afgelopen jaar plotseling kwam te overlijden. Het bestuur wijst ook hier op het gestelde in het Huishoudelijk Reglement art. 3 lid 1.
7. Installatie nieuwe voorzitter
8. Wvttk
9. Rondvraag
10. Sluiting, gevolgd door de ALV-lezing 'Pieterskerk Leiden 900 jaar - De geschiedenis van de Pieterskerk in epitafen' door Ward Hoskens

 

Locatie online, via Zoom