Agenda

Download als een iCal bestand
Rondleiding tentoonstelling Aad Donker
Zondag 26 Februari 2023, 13:00 - 17:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag, 26 februari, 13.00 uur (en evt. 15.00 uur)
Rondleiding AAD DONKER, Katwijks museum

Momenteel besteedt het Katwijks Museum aandacht in de vorm van de overzichtstentoonstelling, After Nature – Aad Donker, aan het werk van de Leidse kunstschilder Aad Donker (1967 – 1998). Deze tentoonstelling zal het verhaal vertellen van het korte, tumultueuze leven van de Leidse kunstenaar Aad Donker (1967-1998), een kunstenaar vol bravoure, liefde, ambitie en met een expressieve, kleurrijke schilderstijl.Aad Donker

Deze expositie duurt tot 12 maart. Leden van onze vereniging kunnen op zondag 26 februari een bezoek brengen aan de tentoonstelling. U wordt rondgeleid door de broer van Aad, Gijs Donker. Mocht het aantal aanmeldingen meer dan 12 personen zijn, zal ook een suppoost van het museum een aantal mensen begeleiden door de expositie. Het maximum aantal deelnemers per rondleiding is 25 personen. De tijden van de rondleidingen zijn 13.00 en – afhankelijk van het aantal deelnemers - eventueel 15.00 uur. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur.

Komt u met de auto? Er is parkeergelegenheid in de parkeergarages in de Tramstraat en/of aan de Boulevard. Het museum is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Deze excursie hebben wij low-budget gehouden. U komt op eigen gelegenheid en betaalt zelf de toegang tot het museum: € 9,50 of met de Museumkaart. Daarnaast vragen wij (duo)leden en eventuele introducés een tegemoetkoming van € 4,00 voor de rondleiding.
Graag uw bijdrage van € 4,00 direct na de aanmelding overmaken op bankrekening NL67 INGB 0005 9012 64 t.n.v. Vereniging Oud Leiden. (NB dit is een ander nummer dan dat waar u de contributie naar overmaakt!). Vermeld bij de betaling uw HVOL-lidmaatschapsnummer, de excursie waarvoor u inschrijft en de naam van uw eventuele introducé(e). U bent pas definitief ingeschreven wanneer uw betaling is ontvangen.
Tot 10 dagen voor de excursiedatum kunt u kosteloos annuleren.

INSCHRIJVEN VOOR EXCURSIE

Locatie Katwijks museum