Werkgroep geveltekens zoekt nieuwe gegevensbeheerder

Al vanaf de oprichting van de werkgroep Geveltekens, nu alweer zes jaar geleden, was Hans de Sterke de man van de techniek. Binnen de werkgroep zette hij zich in voor zorgvuldige omgang met de foto's van en de bijbehorende informatie over de geveltekens waarmee de werkgroep zich bezighoudt. Een groot deel hiervan is te vinden op de website van ELO, waar de werkgroep haar materiaal heeft ondergebracht, maar ook op onze eigen website is veel informatie beschikbaar. 
Hans heeft zeer veel technisch werk verzet binnen de werkgroep en dat ook altijd met veel plezier gedaan, maar hij vindt het nu tijd worden voor een andere uitdaging binnen de vereniging. De werkgroep Geveltekens zoekt daarom een opvolger voor Hans, die overigens niet direct stopt, maar graag zijn nieuwe opvolger voor 1 oktober van dit jaar wil inwerken.

Dus zoekt de werkgroep Geveltekens als opvolger van Hans iemand die affiniteit heeft met fotografie en gegevens- en websitebeheer. Belangstelling voor deze functie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werkgroep Geveltekens