Lid worden

Het persoonlijk lidmaatschap van de HVOL kost 27,50 euro per kalenderjaar. 

  • Lidmaatschap vanaf de Open Monumentendagen is € 10
  • Schrijft men zich tijdens of na de Dies van de HVOL in, dan is het lidmaatschap tot het eind van het jaar gratis

Hiervoor bieden wij u:

  • De digitale nieuwsbrief, het mededelingenblad Oud Leiden Nieuws en het Leids Jaarboekje
  • Gratis toegang tot alle HVOL-lezingen en reductie op de HVOL-excursies
  • Actieve werkgroepen en commissies

Duolidmaatschap

Voor leden die samen op één adres wonen en beiden lid willen worden, is er het duolidmaatschap. U profiteert beiden van dezelfde voordelen als bij het persoonlijk lidmaatschap, maar ontvangt samen één exemplaar van het Leids Jaarboekje en het Oud Leiden Nieuws. De kosten van het duolidmaatschap zijn 40 euro per kalenderjaar. Wilt u zich als bestaand lid aanmelden voor het duolidmaatschap, mail dan de betreffende gegevens (lidmaatschapsnummer, namen van betrokkenen en het gezamenlijke adres) naar info@oudleiden.nl.

Lid voor het leven

Er bestaat ook een lidmaatschap voor het leven, u betaalt dan eenmalig 600 euro en bent daarmee voorgoed lid van de vereniging. Bovendien profiteert u hierbij van een extra belastingvoordeel.

Cadeaulidmaatschap

U kunt het HVOL-lidmaatschap cadeau geven. Maak iemand voor een jaar lid van onze vereniging. Het nieuwe lid kan na dat jaar zelf beslissen of hij/zij het lidmaatschap zelf wil voortzetten. Prijs: 27,50 euro per kalenderjaar. Stuur een mail naar info@oudleiden.nl met uw gegevens en die van degene aan wie u het lidmaatschap cadeau wilt geven.

Bedrijfsleden

Bedrijfsleden betalen 300 euro per kalenderjaar. Daarvoor bieden wij u een aantrekkelijk en deels op maat gemaakt pakket aan. Neem voor meer informatie contact op met info@oudleiden.nl.

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input