Excursies

De HVOL heeft voor haar leden een gevarieerd aanbod aan excursies, zowel in de buurt als wat verder weg.
Inschrijven voor de komende excursies kan via de links hieronder. 

Afzegging voorjaarsexcursies
De Pilgrimwandeling, de fietstocht langs de Limes en de dagexcursie naar Utrecht zijn in overleg met het bestuur uitgesteld tot een nader te bepalen datum. De commissie neemt dit besluit op grond van de geldende richtlijnen/adviezen die door de overheid zijn verstrekt in verband met het Coronavirus.
Wij hopen later in het jaar nieuwe data vast te stellen. Zodra dat het geval is, laten wij u dat weten via het HVOL boekje, de website, digitale nieuwsbrief, etc.
 
NIEUWE EXCURSIES
 
Geen evenementen
 
 
Inschrijven voor de excursies:

Kies een van bovenstaande excursies en vul het inschrijfformulier in. Per HVOL lid kunt u één introducé inschrijven. Bij een duolidmaatschap kunt u ook één introducé per duo inschrijven.

Hebt u moeite met het invullen? Bel dan 071 3411533 (Wim Dool) of 06-12261897 (Patricia van der Lecq) en geef uw telefoonnummer via de telefoonbeantwoorder door. U wordt dan teruggebeld, waarna de excursiecommissie uw inschrijving via de website zal regelen.

Betalen:
Graag direct na de aanmelding de excursiekosten overmaken op bankrekening NL67 INGB 0005 9012 64 t.n.v. Vereniging Oud Leiden. U bent pas definitief ingeschreven na betaling.
(Pas op: de rekening voor de contributiebetaling heeft dezelfde tenaamstelling). Vermeld bij de betaling uw HVOL-lidmaatschapsnummer, de excursie waarvoor u inschrijft en de naam van uw evt. introducé.
Tot 10 dagen voor de excursiedatum kunt u kosteloos annuleren.

Verzekeringen:

De HVOL heeft geen aparte verzekering voor de deelnemers aan excursies. Het bestuur gaat ervan uit dat de deelnemers aan de excursies zelf een ongevallen- en WA-verzekering hebben afgesloten. Tijdens het vervoer per bus zijn de deelnemers via de busmaatschappij verzekerd voor ongevallen in de bus. 

TERUGBLIK

Dagexcursie naar Wijk bij Duurstede en Doorn - 5 oktober 2019

Wandeling en bezoek aan het Thysiana - 28 september 2019

Rembrandtwandeling - 2 juni 2019

Dagexcursie naar Gouda en Haastrecht - 18 mei 2019

Fietstocht Bollenstreek - 28 april 2019

 

 

 

Nieuws uit deze commissie

Nieuwe leden gezocht

Hebt u zelf, of kent u iemand in uw omgeving die misschien belangstelling heeft om deel te gaan nemen aan onze commissie? Neem dan contact op via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06 12261897 (Patricia van der Lecq, secretaris).

Lees meer...