Excursies

De HVOL heeft voor haar leden een gevarieerd aanbod aan excursies, zowel in de buurt als wat verder weg.
Inschrijven voor de komende excursies kan via de links hieronder. 
 
 
NIEUWE EXCURSIES
 
 
 
Inschrijven voor de excursies:

Kies een van bovenstaande excursies en vul het inschrijfformulier in. Per HVOL lid kunt u één introducé inschrijven. Bij een duolidmaatschap kunt u ook één introducé per duo inschrijven.

Hebt u moeite met het invullen? Bel dan 071 3411533 (Wim Dool) of 071 5210752 (Rob Smit) en geef uw telefoonnummer via de telefoonbeantwoorder door. U wordt dan teruggebeld, waarna de excursiecommissie uw inschrijving via de website zal regelen.

Betalen:
Graag direct na de aanmelding de excursiekosten overmaken op bankrekening NL67 INGB 0005 9012 64 t.n.v. Vereniging Oud Leiden. U bent pas definitief ingeschreven na betaling.
(Pas op: de rekening voor de contributiebetaling heeft dezelfde tenaamstelling). Vermeld bij de betaling uw HVOL-lidmaatschapsnummer, de excursie waarvoor u inschrijft en de naam van uw evt. introducé.
Tot 10 dagen voor de excursiedatum kunt u kosteloos annuleren.


TERUGBLIK

Gedempte en ongedempte grachten in Den Haag - 7 oktober 2017

Najaarsexcursie naar Zierikzee - 16 september 2017

Busreis naar Heusden - 10 juni 2017

Fietstocht naar Wassenaar - 20 mei 2017

Wandeling langs historische winkelpuien - 26 maart 2017

 

 

 

Nieuws uit deze commissie

Najaarsexcursies zijn vol!

Onze excursies naar Zierikzee en Den Haag zijn vol. Inschrijven voor de wachlijst is nog wel mogelijk.

Verslag van Wassenaar op de website

30 juni 2017 - Jan Hein en Joke van Dierendonck hebben een mooi verslag geschreven over de excursie naar Wassenaar. Inclusief foto's staat het verslag nu op de website van de HVOL. klik hier

Schrijf nu in voor onze najaarsexcursies

Voordat de zomer officieel begonnen is, maken wij al ons najaars-programma bekend. Hou de website in de gaten voor de uiteindelijke invulling, maar inschrijven is al mogelijk.

Bestemmingen voor najaarsexcursies zijn bekend

Dit najaar gaan we op 16 september naar Zierikzee en op 7 oktober naar Den Haag. Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Fiets mee naar Wassenaar

Op 20 mei 2017 fietst de excursiecommissie naar Wassenaar met een zeer interessante invulling van de dag: Een dorpswandeling, de fietstocht langs landgoederen en het gemeentehuis de Paauw, met tot slot een rondleiding in het bunkercomplex Rijksdorp van de voormalige Atlantic Wall.