Agenda

Download als een iCal bestand
Algemene Ledenvergadering
Maandag 28 September 2020, 20:00

Hoe neemt u deel aan de (online) Algemene Ledenvergadering

Vanwege Covid-19 heeft de ALV dit jaar noodgedwongen digitaal plaats. Wie wil deelnemen aan de ALV op maandag 28 september dient zich aan te melden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelding kan geschieden tot uiterlijk donderdag 24 september, 12.00 uur. Na controle op uw lidmaatschap ontvangt u vrijdag 25 september per mail een link (met uitleg) die de digitale deur tot de ALV en afsluitende film opent (let s.v.p. ook op uw spambox).

Alle onderliggende stukken (op de agenda voorzien van &-teken) zijn te vinden op de HVOL-site op deze pagina. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u vragen n.a.v. de agenda vooraf indient, uiterlijk op 28 september, 12.00 uur. De vragen kunnen worden gemaild naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De beantwoording volgt tijdens de vergadering.

Na afloop van de Algemene Ledenvergadering kunt u genieten van een beeldverslag van een etmaal Leiden. Deze documentaire duurt bijna 30 minuten en is gemaakt door ruim 10 filmers die allen lid zijn van de Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL). Onder eindverantwoordelijk van Joop Mosterd.

De film (24 uur Leiden) volgt het leven in de stad Leiden van de vroege ochtend tot in de nacht en toont het stadsleven in zijn vele facetten. De film is ook een ode aan Leiden, omdat alle aspecten die aan bod komen zijn gevangen in een bijna poëtische weergave van een willekeurige dag in 2015. Bijzonder is, dat de beelden zo voor zichzelf spreken dat de film alleen met ondersteuning van muziek - en dus zonder commentaar - zeer de moeite waard is.

Locatie Online