HVOL zoekt nieuw bestuurslid

In maart 2020 komt er een plaats vrij in het bestuur van de HVOL daar Marjolein Hettinga zich vanwege drukke werkzaamheden in haar bedrijf niet herkiesbaar stelt voor een tweede termijn. Het bestuur roept belangstellenden dan ook op te reageren op deze vacature. Daarbij worden de volgende profielaspecten als gewenst beschouwd:

  • bereidheid tot het bekleden van een bestuursfunctie in algemene zin met een ‘zorgtaak’ voor in elk geval de portefeuille ‘website en social media’
  • affiniteit met Leiden en Leids erfgoed
  • flexibele geest en jong van hart, waarbij teamwerk en -spirit vanzelfsprekend zijn
  • enige bestuurlijke ervaring in een vrijwilligersorganisatie wordt als een pre gezien

Kandidaten die belangstelling hebben, kunnen zich per e-mail aanmelden bij het HVOL-secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met een motivatie en relevante gegevens, zoals een cv. Aanmelding is mogelijk tot 10 januari 2020. Na een selectieprocedure zal het bestuur een kandidaat voordragen aan de algemene ledenvergadering van maart 2020.